Hier is de ongelooflijke deal op de Oclean X Pro Elite Super Slimme Tandenborstel!

Betaald artikel – ADVERTENTIE Amazon Prime Day 2021 begint dit jaar op 21 juni en duurt 48 uur. Tijdens dit prijsfestival geven veel verkopers hun beste deals vrij en zijn er veel koopjes te halen. …

Hier is de ongelooflijke deal op de Oclean X Pro Elite Super Slimme Tandenborstel!

  1. Tijdschrift
  2. »
  3. Artikel
  4. »
  5. Hier is de ongelooflijke deal op de Oclean X Pro Elite Super Slimme Tandenborstel!

Betaald artikel – ADVERTENTIE

Amazon Prime Day 2021 begint dit jaar op 21 juni en duurt 48 uur. Tijdens dit prijsfestival geven veel verkopers hun beste deals vrij en zijn er veel koopjes te halen. Tot de populairste elektrische apparaten behoren stofzuigers, wasmachines en elektrische tandenborstels.

Oclean, een aanbieder van mondverzorgingsproducten, heeft bijvoorbeeld ook speciale promoties op deze dag. Klanten kunnen geweldige aanbiedingen en gratis bonussen verwachten. Het beste deel – de best verkopende Oclean X Pro Elite wordt ook opgenomen in de Prime aanbieding!

Waarom al deze hype over de Oclean X Pro Elite?

Allereerst zijn de voorraden van tienduizenden bestaande producten binnen enkele dagen na de lancering uitverkocht. Recensies van kopers zijn uitstekend, tech influencers en tandheelkundige professionals bevelen het gebruik ervan aan. Bovendien kunnen klanten zich verheugen op speciale aanbiedingen en gratis extra cadeaus als onderdeel van de huidige Prime Day!

Waarom is de Oclean X Pro Elite zo populair?

De sonische tandenborstel met Pure Tone technologie is ongelooflijk stil – stiller dan veel vergelijkbare producten.

Maar waarom is dat zo belangrijk voor een tandenborstel?

Simpel. Het lawaai in het dagelijks leven is vaak ondraaglijk. Het geblaf van de honden van de buren, kinderlawaai van de buren, straatlawaai… het zijn allemaal dagelijkse stressfactoren. Zelfs de elektrische tandenborstel, die meestal op aanraden van artsen is gekocht, zoemt en draagt bij aan het geluidsniveau.

Wat dacht u ervan om de tandenborstel gewoon uit te zetten? Dat kan!

Met de Oclean Xpro Elite, een stille slimme tandenborstel, keert de stilte eindelijk terug in het dagelijkse ritueel van tandenpoetsen. Dankzij de geluidsreducerende Whisperclean-technologie is er bij 45 db niet meer dan een zacht gefluister te horen met de stille Oclean X Pro Elite. Veel klanten en media hadden nooit gedacht dat deze geluiden als rustgevend zouden kunnen worden ervaren en beoordelen dit positief. De reinigingsprestaties worden niet beïnvloed door het lage geluidsniveau.

Sterke reinigingskracht

De Super Smart Oclean X Pro Elite heeft een aantal specificaties die hem simpelweg beter maken dan andere tandenborstels.

Zo heeft hij een 42.000 tpm borstelloze magneetmotor, 26% meer borstelharen en een borstelzwaai tot 6 mm. Dit alles in combinatie met de Du Pont Diamond Filaments voor het whitening effectzorgt voor een 300% sterkere plakverwijdering.

Klanten melden dat de tanden er na enige tijd veel helderder uitzien.

Elegant en praktisch ontwerp

Technische details in alle eer, maar uiteindelijk moet ook het ontwerp kloppen en de koper overtuigen. Een tandenborstel is nu ook een designobject in veel moderne badkamers.

Met zijn moderne touchscreen en steenachtige oppervlak ziet de Oclean X Pro Elite er verfijnder uit dan vergelijkbare modellen van kunststof. Zo breng je een vleugje natuur in de badkamer. De elektrische sonische tandenborstel voor volwassenen is IPX7 waterdicht, stofbestendig en het scherm gaat automatisch aan als je hem oppakt.

Op het scherm met zeer goede schermhelderheid kunnen verschillende reinigingsstanden worden geselecteerd, evenals de intensiteit van de borstels. Dit en een praktische wandhouder voor het opbergen maken een uitzonderlijke, gebruiksvriendelijke handgreep compleet.

Gemakkelijk opladen

De tandenborstel is leeg en het duurt een hele nacht om hem volledig op te laden? En dan de wirwar van kabels in de badkamer. Niet zo met de Oclean X Pro Elite. Dankzij de draadloze snellaadtechnologie is de sonische tandenborstel binnen 3,5 uur volledig opgeladen.

De batterij gaat bijna een hele maand mee!

Hij kan ook nadenken!

De Xiaomi Oclean super-slimme tandenborstel is een van de intelligente tandenborstels:

Door een speciaal ontwikkelde, geïntegreerde 8 blinde zone detectie en een timer van 2 minuten kan het poetsproces worden gecontroleerd en geoptimaliseerd. Verkeerd poetsen kan gaatjes, tandvleesproblemen of wigvormige tandafwijkingen veroorzaken. De Oclean geeft onmiddellijke feedback op het kleuren touchscreen en toont verbeteringen op basis van een tandmodel. Een leuke toevoeging – tijd, datum en weer worden ook weergegeven.

In de bijbehorende, gratis Oclean-app voor iOS, Android en Huawei kunnen professionele poetsschema’s worden geïndividualiseerd voor de eigen behoeften en aangepast aan de eetgewoonten. Aanbevelingen worden gedaan op basis van mondhygiëne wetenschap en big data analytics. Zo kan mondhygiëne naar een nieuw niveau worden getild.

Amazon Prime Day aanbieding

  • Product Link: https://bit.ly/3gMY9Mj
  • Geldig op: 21 juni tot en met 22 juni 2021
  • Verkoopprijs: 59,99 euro (15% korting van catalogusprijs 69,99 euro)

Beperkte tijd cadeau erbij: Bij elke bestelling van de Oclean X Pro Elite krijg je een gratis tondeuse van Enchen ter waarde van 13 euro. Zolang de voorraad strekt.

Opmerking: Alle foto’s zijn vriendelijk verstrekt door de fabrikant. Dit is een betaald artikel.

Gerelateerde berichten