Incomedia WebSite X5 Home 11 gratis voor lezers van WinTotal

WebSite X5 is bijzonder veelzijdige en gebruiksvriendelijke software voor het maken van aantrekkelijke en professionele websites, blogs en online shops. Tot 15.08.2015 biedt Incomedia onze lezers de mogelijkheid om gratis een eeuwigdurende licentie van WebSite …

Incomedia WebSite X5 Home 11 gratis voor lezers van WinTotal

WebSite X5 Home 11
  1. Tijdschrift
  2. »
  3. Nieuws
  4. »
  5. Incomedia WebSite X5 Home 11 gratis voor lezers van WinTotal

WebSite X5 is bijzonder veelzijdige en gebruiksvriendelijke software voor het maken van aantrekkelijke en professionele websites, blogs en online shops. Tot 15.08.2015 biedt Incomedia onze lezers de mogelijkheid om gratis een eeuwigdurende licentie van WebSite X5 Home 11 te ontvangen.

Niet alleen geschikt voor beginners

De bediening van het programma vereist geen programmeerkennis en garandeert u gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en veel ruimte voor individuele vormgeving.

WebSite X5 Home 11
Interface

U werkt altijd in een visuele modus, zelfs met de geavanceerde instellingen, en kunt rekenen op een overzichtelijke werkomgeving met real-time previews. Bovendien biedt WebSite X5 alle hulpmiddelen die u nodig hebt om aantrekkelijke, interessante en professionele websites te maken. Met WebSite X5 zijn uw volgende websites altijd maar één klik verwijderd.

WebSite X5 Home 11
Drag and drop content

De alles-in-één oplossing

WebSite X5 bespaart u tijd en moeite omdat het alles bevat wat u nodig hebt om aantrekkelijke, complete en functionele websites te maken. Van een grafische editor voor afbeeldingen tot een editor voor het ontwerpen van knoppen, van een navigatiemenu-generator tot een FTP-client voor het exporteren: in WebSite X5 vindt u een tool voor elke taak en hebt u geen externe software nodig.

WebSite X5 Home 11
grafische functies

Naast uw eigen inhoud kunt u materiaal gebruiken uit de collecties die WebSite X5 biedt: Kies uit kant-en-klare sjablonen, rechtenvrije afbeeldingen, de galerijen met knoppen, grafische elementen, kant-en-klare widgets en nog veel meer.

Verschillende edities

De fabrikant biedt het product aan in verschillende edities, aangepast voor de eigen homepage tot het grote webproject met online winkel.

Gratis volledige versie en kortingsactie

Onze lezers kunnen tot 15.08.2015 gratis (na registratie) een volledige versie van WebSite X5 Home 11 downloaden en onbeperkt gebruiken:

Naar de gratis volledige versie ”

Daarnaast biedt de fabrikant 40% korting op de upgrade naar de betere versie EVOLUTION 11.

Gerelateerde berichten