Onze redactie

De redactie van Computerhulpentips bestaat uit auteurs met als grootste passie computers en technische ontwikkelingen. Onze auteurs zijn jarenlange gebruikers en liefhebbers van technologie.

Zij delen hun kennis over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van computers, verzekeringen en technologie met u in ons magazine. Ook geven zij u boeiende productaanbevelingen wanneer u op zoek bent naar de juiste technische apparatuur.

meer dan 1.000

Tijdschriftartikelen en productgidsen

meer dan 100

Lezers per maand

meer dan 16.000

gekenmerkte producten

meer dan 40

Leden van de redactieraad

Onze auteurs

Nan Lopes

Auteur van de redactie

Nan studeerde elektrotechniek en werkte daarna enkele jaren in de elektrobranche. Haar kennis en ervaring over Computerhulpentips deelt ze nu graag met geïnteresseerde lezers.

Ayesha Haverkort

Auteur van de redactie

Ayesha is bedrijfsinformaticus en is vooral geïnteresseerd in technische apparaten. Ze is altijd gefascineerd door wat je met een computer kunt doen!

Sjef Windhorst

Auteur van de redactie

Sjef begrijpt de wereld van IT en elektronica. Al tijdens zijn studie IT onderzocht en testte hij in zijn vrije tijd de nieuwste gadgets. Vandaag wil hij deze kennis gebruiken om het dagelijks leven van anderen gemakkelijker te maken!

Chow Kung

Auteur van de redactie

Chow groeide op in China. Haar ervaringen daar in een IT-bedrijf geven haar vernieuwende inzichten in de huidige industrie. Dit internationale inzicht in de industrie wil ze graag delen met onze lezers!

Nazife Koolstra

Auteur van de redactie

Nazife kent de verzekeringsmarkt, vooral op het gebied van elektronische apparaten. Zij weet precies wat de afzonderlijke verzekeringen onderscheidt en waar je op moet letten bij je keuze!

Jasmijn Visbeen

Auteur van de redactie

Jasmijn is al sinds haar schooltijd geïnteresseerd in verzekeringen en heeft zich daarom aan dit onderwerp gewijd. Vandaag deelt ze haar kennis graag met onze lezers!

Akin Kampers

Auteur van de redactie

Als kind al hield Akin ervan apparaten uit elkaar te halen en te begrijpen hoe ze werkten. Vandaag kan hij zijn analytische vaardigheden gebruiken in zijn dagelijkse redactiewerk.

Eefke Hamers

Auteur van de redactie

Eefke is onze expert voor alle soorten elektronische apparaten. Met haar IT-studies heeft ze een basiskennis van technologie kunnen verwerven, die ze in haar vrije tijd en dagelijks werk blijft uitbreiden.

Dit zijn de 3 formats van ons werk

Tijdschriftartikelen

Inzichtelijke blogartikelen over uiteenlopende onderwerpen
Uitgebreid onderzoek naar het betreffende onderwerp door onze gespecialiseerde redactie
Duidelijke presentatie van de inhoud voor onze lezers

Product testen

Intensief testen van een specifiek product door onze gespecialiseerde redactie
Evaluatie van het product wat betreft kwaliteit, afwerking en gebruiksvriendelijkheid
Voorbereiding van de testresultaten bij duidelijke producttests

Productgids

Onderzoek naar vereisten voor een specifieke productgroep
Selectie van geschikte Amazon-producten volgens bepaalde selectiecriteria
Voorbereiding van de onderzoeksresultaten in productgidsen

Onze laatste bijdragen

No post found!