Adobe brengt Creative Suite naar Creative Cloud met nieuwe abonnementslicenties

Adobe-producten zullen in de toekomst alleen in de cloud beschikbaar zijn. Adobe-toepassingen die Creative Suite (CS) worden genoemd, krijgen met onmiddellijke ingang het label CC. Dit om duidelijk te maken dat ze integraal deel uitmaken …

Adobe brengt Creative Suite naar Creative Cloud met nieuwe abonnementslicenties

Adobe Creative Cloud Symbol
  1. Tijdschrift
  2. »
  3. Nieuws
  4. »
  5. Adobe brengt Creative Suite naar Creative Cloud met nieuwe abonnementslicenties

Adobe-producten zullen in de toekomst alleen in de cloud beschikbaar zijn. Adobe-toepassingen die Creative Suite (CS) worden genoemd, krijgen met onmiddellijke ingang het label CC. Dit om duidelijk te maken dat ze integraal deel uitmaken van de “Creative Cloud” en volledig zullen worden bijgewerkt om nieuwe, genetwerkte en intuïtieve manieren van ontwerpen mogelijk te maken.

Adobe Photoshop CC maakte de start, ondertussen zijn alle CS-producten (met uitzondering van Adobe Fireworks) gemarkeerd met CC. Adobe Creative Cloud is een cloud-gebaseerde dienst die gebruikers toegang geeft tot alle Adobe Creative Desktop toepassingen om te downloaden en te installeren op hun desktop.
Ook het licentiemodel is nieuw – huren in plaats van kopen. Met het gratis abonnement beschikt u over 2 GB cloud-opslag. Met het betaalde abonnement kun je een volledige versie van elk programma in de Adobe Creative Cloud downloaden en krijg je bovendien nog meer cloudopslag. De nieuwe technologie moet piraten het leven zuur maken. Nu wordt duidelijk waarom de verkoop van dvd-boxen met de software al in maart werd stopgezet.
Wat de Creative Cloud precies is en hoe het werkt legt Adobe zelf uit.
Beeldbron: © Adobe.com

Naar Adobe-FAQ ”

Vragen over Adobe Creative Cloud “

Gerelateerde berichten