De volgende Amazon Prime Day komt eraan: Wat zijn de beste koopjes?

Betaald artikel – ADVERTENTIE Eens per jaar organiseert Amazon een enorm evenement: Amazon Prime Day. Dit jaar zijn het zelfs 2 dagen waarop je geweldige koopjes kunt pakken: van 21 juni tot en met 22 …

De volgende Amazon Prime Day komt eraan: Wat zijn de beste koopjes?

  1. Tijdschrift
  2. »
  3. Nieuws
  4. »
  5. De volgende Amazon Prime Day komt eraan: Wat zijn de beste koopjes?

Betaald artikel – ADVERTENTIE

Eens per jaar organiseert Amazon een enorm evenement: Amazon Prime Day. Dit jaar zijn het zelfs 2 dagen waarop je geweldige koopjes kunt pakken: van 21 juni tot en met 22 juni 2021. Maar voordat je door de koopwoede alles uit het oog verliest, hebben we hier een aantal bijzondere koopjes uitgezocht.

  1. Xiaomi G9 stofzuiger

Veel klanten hebben de Xiaomi G9 al positieve reviews gegeven en vermelden met name dat het de “meester van de batterijduur” is. En dat voor een bijzonder betaalbare prijs. Als je toch net op het punt stond om te investeren in een nieuwe stofzuiger, dan moet je de G9 zeker eens onder de loep nemen. De prijs is tijdens de twee Amazon Prime Days verlaagd tot een onverslaanbare 169 €. Speciale vermelding verdient het afneembare batterijontwerp van de G9.

Belangrijk: Alle klanten die erin slagen om binnen het eerste uur van de Amazon Prime Days te bestellen, ontvangen bovendien een gratis vervangende batterij ter waarde van 60 €.

De G9 heeft 120 AW zuigkracht en een bijzonder gemakkelijke geleiding op alle vloerbedekkingen, dankzij de grote rollen op de hoofdborstelkop. Deze stofzuiger van Xiaomi is onze absolute favoriet onder de koopjes.

Te koop in Duitsland: https://bit.ly/3q3iwZQ

  1. Dreame L10 Pro robotstofzuiger

De L10 Pro van Dreame kost op Amazon Prime Days slechts €327,99, na aftrek van 20% korting. De robotstofzuiger heeft een geweldige zuigkracht van 4000 Pa, een 2-in-1 ontwerp voor stofzuigen en dweilen, een viertraps reinigingssysteem en bovendien een sterke batterijduur van 2,5 uur. Met al deze innovatieve functies valt er echt niets af te dingen op de prijs. Ook het vermelden waard is de 2 jaar garantie van de fabrikant. Deze aanbieding is waarschijnlijk verreweg de aantrekkelijkste op Amazon Prime Day.

Te koop in Duitsland: https://amzn.to/35uFeAP

  1. Het Akko Horizon PBT mechanisch toetsenbord

Een speciale Horizon-serie is ontworpen door Akko, geïnspireerd op de zonsopgang van de oceaan. Tijdens de promotiedagen is het mechanische toetsenbord al verkrijgbaar voor 44,99 €. Dit speciale toetsenbord is extreem soepel en stil tijdens het typen. De keycaps zijn gemaakt van 85% PBT en slijten daardoor zeer langzaam en zijn minder gevoelig voor vuil. Voor elke gamer, maar ook voor dagelijks kantoorgebruik is het Akko-toetsenbord pure meerwaarde.

Te koop in Duitsland: https://amzn.to/3vzV7jS

  1. Imilab EC3 beveiligingscamera

De Imilab EC3 beveiligingscamera is speciaal ontworpen voor bewaking binnen en buiten. Tijdens de Prime Days is dit high-tech apparaat verkrijgbaar voor slechts €40,49. Hij heeft een 270-graden infrarood nachtzichtfunctie, is waterdicht en stofdicht, heeft een 1080P hoge resolutie en een dubbele antenne voor een nog betere gegevensoverdracht. Breng veiligheid in huis met deze camera van Imilab.

Te koop in Duitsland: https://amzn.to/3iNYv8j

Gerelateerde berichten