45dB – “Perfect stil” voor een elektrische tandenborstel

Betaald artikel – DISPLAY Stel je voor dat je op je tenen naar de badkamer loopt en voorzichtig de deur achter je dichttrekt om je gezin niet wakker te maken. Je pakt de elektrische tandenborstel, …

45dB – “Perfect stil” voor een elektrische tandenborstel

Oclean Zahnbürste Angebot
  1. Tijdschrift
  2. »
  3. Nieuws
  4. »
  5. 45dB – “Perfect stil” voor een elektrische tandenborstel

Betaald artikel – DISPLAY

Stel je voor dat je op je tenen naar de badkamer loopt en voorzichtig de deur achter je dichttrekt om je gezin niet wakker te maken. Je pakt de elektrische tandenborstel, houdt je adem in en zet hem aan… het gezoem gaat door je hele hoofd, maar op de een of andere manier denk je dat iemand zich net heeft omgedraaid in bed. Of iemand wakker is of niet, weet je niet. Is er een intelligente techniek om dit tegen te gaan?

Wat is er zo bijzonder aan deze tandenborstel?

De Oclean Xpro Elite is een intelligente elektrische tandenborstel die bijzonder stil werkt en toch uw tanden zeer grondig reinigt.

Tot wanneer kan ik de Oclean Xpro 15% korting kopen?

De voucher die we in dit artikel presenteren is geldig tot 20 april.

Waar komt het geluid van een elektrische tandenborstel vandaan?

Het draaien van de motor, mechanische geleiding, de structuur van het apparaat en zelfs trillingen van de borstelkop zijn verantwoordelijk voor het geluid. Om dit probleem op te lossen, ontwikkelde Oclean een borstelloze magnetische levitatiemotor voor haar elektrische sonische tandenborstels en een compact machineontwerp, terwijl het flexibele bewegingen van de borstelkop garandeert.

Deze inspanningen zouden het zoemende geluid aanzienlijk moeten elimineren, als perfectie voor consumenten met een zeer hoge levensstijl. Maar is “helemaal perfect” wel mogelijk? Ja, sinds de release van Oclean X Pro Elite. Uitgerust met Oclean’s Whisper Clean actieve ultrasone geluidsreductietechnologie, is dit de eerste elektrische tandenborstel die een ‘Quite Mark heeft gekregen van de Noise Abatement Society.

Met een motor die werkt bij meer dan 20.000 Hz en een algoritme voor geluidsbeheersing, wordt het ontstaan van een harmonische holte effectief vertraagd om een “perfect stille” werking te bereiken. Volgens laboratoriumtests van Oclean werkt Elite onder de 45 dB.

Wat betekent dat? Nou, het betekent bijna 30 dB minder dan de beste vergelijkbare producten (75 dB). Met zijn toonaangevende geluidsbeheersingstechnologie verdient Oclean X Pro Elite (en waarschijnlijk alleen Elite) de titel“Perfect stil“.

Korte tijd in de aanbieding

De superintelligente elektrische tandenborstel Oclean Xpro Elite is korte tijd (6 tot 20 april) voor een gereduceerde prijs te koop op eBay. De normale prijs is 59,99 euro. Maar je kunt de volgende voucher op eBay gebruiken om 15% te besparen. De vouchercode is:

“PAUKENSCHLAG”

De uiteindelijke prijs met de voucher is 50,99 euro. Na afloop van de actie gaat de prijs terug naar de dagprijs van 59,99 euro. Waarom is dit bijzonder voordelig? Omdat soortgelijke producten van andere merken vaak voor meer dan 100 euro worden verkocht.

Maar de actie omvat nog meer:

  1. In de periode van 6 tot 20 april 2021 krijg je 2 gratis opzetborstels per bestelling.
  2. Van 6 tot 8 april worden elke dag 30 gelukkige shoppers willekeurig geselecteerd en gratis verrast.
  3. Van 16 tot 20 april worden elke dag 5 gelukkige shoppers willekeurig geselecteerd voor een gratis bestelling.

Gerelateerde berichten