VPN deal voor 0,99 euro: Veilig PureVPN aanbieding voor Black Friday nu!

Met deze VPN-deal kun je veel geld besparen. Als je een echte digital native bent en niet alleen geniet van de nieuwste series op Amazon Prime, Netflix of Disney+, maar ook critici volgt op Instagram, …

VPN deal voor 0,99 euro: Veilig PureVPN aanbieding voor Black Friday nu!

purevpn
  1. Tijdschrift
  2. »
  3. Nieuws
  4. »
  5. VPN deal voor 0,99 euro: Veilig PureVPN aanbieding voor Black Friday nu!

Met deze VPN-deal kun je veel geld besparen. Als je een echte digital native bent en niet alleen geniet van de nieuwste series op Amazon Prime, Netflix of Disney+, maar ook critici volgt op Instagram, Twitter en dergelijke en ook geniet van het ontstaan van een meme-cultuur rond het nieuwe hitseizoen, kan er soms frustratie ontstaan door onvrijwillige spoilers op sociale media. Maar wil je als een van de eersten van de nieuwe aflevering kunnen genieten, dan helpt een goed en snel VPN-abonnement.

Meer veiligheid voor minder geld! Klik hier voor de deal >>

Een van de spannendste voordelen, waardoor het gebruik van VPN-software steeds populairder wordt, is de mogelijkheid om te doen alsof de website die je bezoekt zich op een andere locatie bevindt. Dit is vooral belangrijk voor liefhebbers van series en films, aangezien premières op video-on-demand diensten vaak eerder in de VS worden gehost dan bijvoorbeeld in Duitsland.

Dus vanaf Duitse Netflix is de nieuwe aflevering van je favoriete serie pas een paar uur later toegankelijk dan bijvoorbeeld voor seriejunkies in New York.

vpn-deal-black-fridayVerzeker je nu van de Black Friday deal bij PureVPN. Je krijgt tot middernacht op 26.11.2021 een korting van 89% op het 5-jarig plan.

Het komt erop neer dat u slechts € 0,99 per maand betaalt om als eerste nieuwe releases te zien op uw favoriete VoD-platform vanuit uw luie stoel thuis.

Zodra je je hebt geabonneerd op PureVPN, hoef je alleen maar de app te downloaden naar je apparaat en in te loggen op de server van het land van waaruit je stiekem toegang wilt krijgen tot je favoriete streamingdienst.

Bij PureVPN kun je op Black Friday een krachtig VPN-pakket boeken met een behoorlijke korting.

Dit zijn de voordelen van de PureVPN deal

Voor ongeveer 1 euro per maand (alleen op Black Friday!) krijg je een krachtig pakket:

Er zijn nauwelijks grenzen aan je digitale reis over de hele wereld, want de provider heeft in totaal 5000 servers in meer dan 70 landen. Het aandeel fysieke servers is 90% tegenover virtuele servers.

Goed om te weten: Fysieke servers zijn veel sneller en stabieler dan virtuele servers, waardoor u soepel kunt streamen.

Meer veiligheid voor minder geld! Klik hier voor de deal >>

Maar ook daarbuiten biedt PureVPN veel voor de privacy en veiligheid van uw vrijheidslievende internetklanten: Met VPN software heb je de mogelijkheid om bijna onzichtbaar te worden op het net. PureVPN biedt u military-grade 256-bit encryptie, wordt automatisch actief in een onbeveiligd WLAN-netwerk en activeert indien nodig verdere beveiligingsprotocollen, zodat uw privacy te allen tijde intact blijft. Verschillende add-ons beschermen u tegen aanvallen en hacken.

Conclusie: Als je op zoek bent naar een goede VPN-provider, moet je zeker deze Black Friday deal van PureVPN bekijken!

Gerelateerde berichten