Adblocker verwijdert essentiële elementen op WinTotal

Adblockers zijn erg populair, maar ze kunnen ook problemen veroorzaken. Momenteel is een vorm van reclame van WinTotal ten onrechte opgenomen in de EasyList German. Hierdoor zijn grote delen van onze website, waaronder het software- …

Adblocker verwijdert essentiële elementen op WinTotal

  1. Tijdschrift
  2. »
  3. Nieuws
  4. »
  5. Adblocker verwijdert essentiële elementen op WinTotal

Adblockers zijn erg populair, maar ze kunnen ook problemen veroorzaken. Momenteel is een vorm van reclame van WinTotal ten onrechte opgenomen in de EasyList German. Hierdoor zijn grote delen van onze website, waaronder het software- en tipsarchief, buiten werking. Als u goed wilt blijven surfen op WinTotal, moet u de adblocker tot nader order deactiveren.

EasyList German wordt door veel adblockers gebruikt als basis voor wat er uit pagina’s gefilterd moet worden. Het bevat ook vermeldingen van WinTotal. De verantwoordelijken waren echter zeer onzorgvuldig bij de instelling en markeerden alle elementen met de klasse “goed” als reclame, die zeer vaak wordt gebruikt door het raamwerk “Bootstrap”. Als gevolg daarvan worden veel onderdelen van WinTotal niet meer weergegeven, met name het software- en tiparchief. We hebben de exploitanten op de hoogte gebracht van het probleem en hopen dat de foutieve vermelding daar wordt aangepast. Tot die tijd kunt u WinTotal niet goed gebruiken met een geactiveerde adblocker.

Gerelateerde berichten