Eindelijk beschikbaar: De WinTotal USB Support Stick

De WinTotal USB support stick is een echte redder in nood en tevens een hulp voor het dagelijkse werk op diverse systemen. De stick bestaat uit een bootkern met vele noodsystemen en helpers en een …

Eindelijk beschikbaar: De WinTotal USB Support Stick

Trekstor Stick
  1. Tijdschrift
  2. »
  3. Nieuws
  4. »
  5. Eindelijk beschikbaar: De WinTotal USB Support Stick

De WinTotal USB support stick is een echte redder in nood en tevens een hulp voor het dagelijkse werk op diverse systemen. De stick bestaat uit een bootkern met vele noodsystemen en helpers en een Windows-gedeelte met vele draagbare programma’s, die via een starter direct vanaf de stick in groepen kunnen worden gestart. Leden kunnen de stick gratis als image downloaden, anders kan hij worden aangeschaft. Als speciale beperkte aanbieding ontvangen alle nieuwe leden die zich vanaf 01.03.2015 aanmelden voor een levenslang lidmaatschap de stick als hardwareversie gratis!

De WinTotal USB support stick is onze opvolger van de jarenlang populaire WinTotal support CD, waarvan het onderhoud en de distributie inmiddels is stopgezet.

De WinTotal USB support stick is een echte redder in nood en ook een hulp bij het dagelijkse werk op diverse systemen. De stick bestaat uit een bootkern met vele noodsystemen en helpers, alsmede een Windows-gedeelte met vele draagbare programma’s, die via een starter direct vanaf de stick in groepen kunnen worden gestart.

Leden kunnen de stick gratis downloaden.

Voor niet-leden is de stick te koop als image download en als hardware stick (8GB met hardware schrijfbeveiliging).

Als speciale beperkte aanbieding ontvangen alle nieuwe leden die zich vanaf 01.03.2015 aanmelden voor een levenslang lidmaatschap de stick als hardwareversie gratis!

Meer informatie over de stick “

Gerelateerde berichten