Waarschijnlijk de beste softwareoplossingen voor Windows

Bij sportevenementen in het Coronatijdperk zijn het niet alleen de toeschouwers thuis die met hun eigen creatieve oplossingen de sfeer moeten creëren. Sportweddenschappen zijn ook sterk verschoven naar het online rijk en vinden vaak plaats …

Waarschijnlijk de beste softwareoplossingen voor Windows

Sportwetten
  1. Tijdschrift
  2. »
  3. Artikel
  4. »
  5. Software
  6. »
  7. Waarschijnlijk de beste softwareoplossingen voor Windows

Bij sportevenementen in het Coronatijdperk zijn het niet alleen de toeschouwers thuis die met hun eigen creatieve oplossingen de sfeer moeten creëren. Sportweddenschappen zijn ook sterk verschoven naar het online rijk en vinden vaak plaats op de pc of smartphone. Professionele gokkers kunnen ongetwijfeld met succes wedden op sportevenementen zonder gebruik te maken van voorspellingssoftware. Er zijn echter ook Windows-programma’s die hobbygokkers kunnen gebruiken voor analyses en voorspellingen. Wij stellen er hier enkele voor.

Welke voordelen bieden professionele voorspellingsprogramma’s?

Om tegen geraffineerde algoritmen van de voorspellingsaanbieders een kans te maken, moet u talloze statistieken en gebeurtenissen evalueren en vele berekeningen uitvoeren. Krachtige voorspellingssoftware ondersteunt u bij dit werk.

Is het mogelijk de makelaar bij sportweddenschappen permanent te verslaan?

De bookmaker berekent een zogenaamde “fair odds” uit de waarschijnlijkheid van de resultaten en voegt daar zijn eigen winstmarge aan toe. Met uitzondering van zeldzame fouten in de odds, maakt de bookmaker altijd winst.

Hoeveel kun je winnen met sportweddenschappen?

Met behulp van software of niet: er is een limiet die aanbieders van sportweddenschappen stellen. Meestal mag een speler maar een X bedrag winnen, bijvoorbeeld 10.000 euro per weddenschap. Daarnaast zijn er vaak dagelijkse en wekelijkse limieten.

Als u erop vertrouwt dat u intuïtief veel spelresultaten correct kunt voorspellen, dan speelt u waarschijnlijk voor geld zonder intelligente goksoftware. Maar wie kan dat van zichzelf zeggen? Misschien heb je hier en daar bij toeval een weddenschap gewonnen, maar op de lange termijn zul je waarschijnlijk de meeste tijd mislopen, tenzij je methodisch te werk gaat en een rigoureuze strategie hebt. En zelfs dan is winnen verre van gegarandeerd. Want u speelt tegen de gokker en hij kiest zijn kansen niet willekeurig.

Veel methoden die succesvolle gokkers gebruiken zijn gebaseerd op zorgvuldige studies en onderzoek. Algoritmen gebruiken kansberekeningen en statistieken om te proberen de meest waarschijnlijke uitkomst te berekenen. Als u superieur wilt zijn aan het algoritme, moet u in uw berekeningen ook rekening houden met talloze factoren. Handmatig en zonder hulp is dat nauwelijks mogelijk.

In het voetbal, bijvoorbeeld, moet een gokker de recente prestaties van een team, historische statistieken, huidige opstellingen en tactieken bestuderen, en ook blessures en eerdere blootstelling aan gele en rode kaarten voor beide teams kennen voordat hij een weddenschap op een team plaatst. Als je bedenkt hoeveel tijd en moeite het kost om beide teams te analyseren voordat je een keuze maakt, is het niet meer dan redelijk om op zoek te gaan naar software die al dit werk voor je kan doen.

Aanbieders van sportweddenschappen berekenen hun kansen met geavanceerde algoritmen. Om deze succesvol te kunnen counteren, heb je veel tijd nodig voor analyse of zeer goede software. Maar ook met weddenschapssoftware zul je pijnlijke verliezen lijden.

Aanbieders zoals mrbet, die online sportweddenschappen aanbieden op alle mogelijke gebeurtenissen tijdens de wedstrijd, zijn populair geworden dankzij hun vele statistieken, de veelzijdigheid van het internet en de snelle boekingen. Echter, het vinden van native betting software voor je Windows computer en tablets zoals de Surface kan zeker een ontmoedigende taak blijken te zijn.

Ongetwijfeld is het verheugend dat mobiel wedden veel gemakkelijker is dan de traditionele methode van wedden. Als u uw weddenschappen onderweg wilt plaatsen, hebt u compatibele weddenschapssoftware nodig op uw tablet of smartphone. In dit artikel kijken we naar de beste voorspellingssoftware voor je Windows apparaat – plus je krijgt meer diepgaande informatie over sportweddenschappen in Duitsland – reviews en tips.

Betegy

Het is geen verrassing dat Betegy bovenaan onze lijst staat. Zijn belangrijkste verkoopargument is het feit dat het vertrouwt op statistiekenin plaats van weddenschappen op wedstrijden om voorspellingen te doen aan zijn gebruikers. Het gratis abonnement op Betegy bevat veel nuttige functies, waaronder statistische voorspellingen over de kans dat beide teams scoren of niet, juiste scores en over/under opties. Het premium plan met veel geavanceerde functies kost USD 100/jaar.

De premium variant biedt enorme voordelen ten opzichte van de gratis oplossing, waaronder functies als bet tracking, bet selectie, outsider lijsten, toegang tot voetbalcompetities en voorspellingen voor elke wedstrijd die wereldwijd wordt gespeeld. De meest opwindende factor is dat het naadloos werkt op uw Windows computer.

OddsMonkey

Er zijn veel weddenschapsprogramma’s die gebruikers niet eens toestaan om de software gratis uit te proberen en als ze dat wel doen, vragen ze je vaak om je creditcardgegevens te storten in de testfase. Als u al tegen zo’n vervelend probleem bent aangelopen, moet u eens kijken naar OddsMonkey.

U kunt deze software gebruiken onder een gratis plan en het is niet nodig om uw kaartgegevens te verstrekken. Er is echter een beperkt bedrag dat u kunt winnen met het gratis pakket. Omgekeerd biedt het premiumpakket spannende functies die uw winkansen kunnen vergroten. Als onderdeel van het Premium pakket krijgt u een verscheidenheid aan tools waaronder tutorials, dagelijkse aanbiedingskalenders, de race matching kalender, de odds vergelijkingstool en nog veel meer.

Accumulator Generator

Accumulator Generator is ongetwijfeld de krachtigste en misschien wel de beste software voor gokkers. Het is echter niet goedkoop of gratis. Het is exclusief voor premium gebruikers. Je kunt je alleen registreren als je een uitnodigingscode hebt. Het feit dat je een uitnodiging van vrienden nodig hebt om deze software te gebruiken is een indicatie dat het programma wordt gebruikt door absolute professionals in een gesloten kring.

Zodra u erin geslaagd bent toegang te krijgen tot deze software, kunt u beginnen met het selecteren van uw accumulator en de bookmakers van uw keuze. Accumulator Generator wordt geleverd met handige micro-tools die u onder andere helpen om meerdere weddenschappen tegelijk te selecteren en te plaatsen.

Conclusie

Er is enorm veel voorspellingssoftware beschikbaar op het internet. Met onze software selectie hebben wij de sterkste en misschien zelfs beste tools genoemd die ook door weddenschapsprofessionals worden gebruikt. Als u een ander en beter programma heeft getest en het aanbevelenswaardig vindt, vertel het ons dan gerust. Maar denk er altijd aan:

Sportweddenschappen kunnen snel tot verslaving leiden. Winsten zijn nooit gegarandeerd en zelfs de beste software kan er volledig naast zitten met zijn voorspellingen. Vertrouw bij het wedden nooit op de voorspellingen en odds en speel alleen voor geldbedragen die u daadwerkelijk kunt verdragen te verliezen.

Gerelateerde berichten