Gratis wedstrijdschema en weddenschappen in Excel voor het WK 2018

Passend zur kommenden WM 2018 stellen wir einige Quellen für Spielpläne, Kalendereinträge, Excel-Tabellen mit den Spielpaarungen und ein Tippspiel vor.

Gratis wedstrijdschema en weddenschappen in Excel voor het WK 2018

Fußball
  1. Tijdschrift
  2. »
  3. Artikel
  4. »
  5. Kantoor
  6. »
  7. Gratis wedstrijdschema en weddenschappen in Excel voor het WK 2018

Over een paar weken heerst Koning Voetbal weer over de wereld. Om het overzicht niet te verliezen zijn er tal van wedstrijdschema’s en overzichten in papieren vorm. Voor digitale gebruikers hebben we hier een paar hulpjes, zoals een automatisch wedstrijdschema in Excel en zelfs een volwaardig WK weddenschapspel voor zoveel spelers als je wilt.

WK wedstrijdschema als kalender-items

Het WK 2018 in Rusland begint op 14.06.2018 en eindigt met de finale op 15.07.2018. Het is niet eenvoudig om alle wedstrijden bij te houden. Met de juiste zoektermen kun je op internet duizenden hits vinden met wedstrijdschema’s, kalenders en Excel-tabellen voor het WK. Wij hebben ons aan een expeditie gewaagd en presenteren de in onze ogen beste vondsten.

WK wedstrijdschema als kalender-items

Voor Outlook-gebruikers biedt de tz bijvoorbeeld het volledige WK-wedstrijdschema 2018 in iCal-formaat om te downloaden en te importeren. Wil je daarentegen alleen de wedstrijden van het Duitse team op het WK 2018 als agenda-item, dan kun je die ook als download vinden.

WM-Spielplan 2018 als Outlook-Kalender (iCal)
WK wedstrijdschema 2018 als Outlook kalender (iCal)

WK wedstrijdschema als PDF download om af te drukken

Op veel sites kun je het WK wedstrijdschema 2018 als PDF vinden om te downloaden en uit te printen, bijvoorbeeld op https://www.wmtrikots.info/wm-2018-spielplan/. Het daar beschikbare A4 wedstrijdschema is mooi vormgegeven en geeft alle benodigde informatie.

WM 2018 Spielplan

De FIFA zelf biedt ook een WK-wedstrijdschema aan om te downloaden, maar die heeft een andere lay-out en is niet naar ieders zin.

Spielplan WM 2018 der FIFA

World Cup wedstrijdschema in Excel formaat om te downloaden

Wedstrijdschema’s in Microsoft Excel-formaat, die automatisch de koppels voor de eindwedstrijden berekenen, zijn ook erg populair.

Exceltemplate.net biedt een dergelijk sjabloon aan, dat ook grafisch zeer fraai is opgemaakt.

WM Spielplan

De Excel template Football World Cup 2018 in Russia + World Cup Statistics van Excelformeln.de is wat feitelijker, maar zeer informatief en geautomatiseerd.

Fußball-WM 2018 in Russland + WM-Statistiken

WK weddenschappen voor Excel

Vooral onder collega’s op het werk zijn WK weddenschappen erg populair. Een zeer goed sjabloon hiervoor is het gratis Excel WK weddenschapsspel, dat voor een willekeurig aantal spelers is en een volledig automatische weddenschapsevaluatie biedt.

Tippschein
Tip sheet

U kunt de punten voor correcte wedstrijdtips vrij kiezen en ook extra punten toekennen voor speciale tips zoals groepswinnaar, wereldkampioen of topscorer. De score kan worden gepubliceerd als een HTML-evaluatie voor het interne intranet van het bedrijf of uw eigen websace.

Gerelateerde berichten